×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Az Euro-Profil Kft a HP kiemelt partnere!

Cégünket a HP kiválasztotta hamisításellenes ellenőrzésre, és sikeresen megfeleltünk ennek, ezért a 2013 -as üzleti évben a HP Minősített I&P Partner státuszát megkaptuk. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk megfelelt az elvárásoknak és kiérdemelhette ezt a minősítést. Ahogy eddig, a jövőben is ügyfeleinknek a legjobb minőséget biztosítjuk.

 

Tisztelt Cégvezető!

Vállalatát véletlenszerűen kiválasztottuk értékesítési partnernél tartott hamisításellenes ellenőrzésre (Channel Partner Anti-Counterfeit Audit ('CPAA'), amelyet a HP hamisított kellékanyagainak felismerésére teljes körűen kiképzett alábbi ellenőr(ök) végzett/végeztek el.

Vállalat neve: Euro-Profil Kft.
Vizsgált cím(ek): Határhalom u. 4, 1173 Budapest
Ellenőr(ök) neve: Christian Kolowratnik
Ellenőrzés(ek) dátuma: június 5, 2013

Ellenőrünk a fent említett telephelyeken teljes körű CPAA vizsgálatot végzett, és ennek során 0 (nulla) hamisított HP-terméket talált.

Ezennel megerősítjük HP Minősített I&P Partner státuszát, amelyet a HP 2013-as üzleti évének tartamára kapott meg. Ezenfelül engedélyezzük, hogy a 2013-as üzleti év hátra lévő részében vállalata viselje 'A HP által ellenőrzött - csak eredeti HP kellékanyagokat tart Június 5, 2013' szöveget. Státuszát a fenti szöveggel és hivatalos "Preferred Partner" logójával együtt jogosult ügyfélköre tudomására hozni.

Az alábbi példa mutatja, hogy a sikeres ellenőrzés után hogyan egészítheti ki előnyösen "Preferred Partner" logóját a HP megerősítő szövegével.

Tisztelettel,

 hp-alairas

Tina Rose
Anti-Counterfeit (ACF) Marketing Programme Manager EMEA

HP preferred partner