×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Intézkedések a járványügyi helyzet alatt

Tisztelt Ügyfeleink!

A járványügyi helyzetre tekintettel dolgozóink és partnereink egészségének védelme érdekében cégünk az alábbi óvintézkedéseket hozta:

Cégünk vezetősége azt kéri Önöktől, hogy a személyes ügyintézések, konzultációk, vásárlások helyett, a járványveszély fennállása alatt részesítsék előnyben az elektronikus csatornákon történő kommunikációt (telefon, E-mail). Amennyiben ez nem lehetséges akkor ügyeljenek arra, hogy telephelyünket csak egészségesen keressék fel.

Május végéig minden céges rendezvényt, üzleti utazást lemondtunk, elhalasztottunk.

Kidolgoztuk a távoli munkavégzés biztosításához szükséges lépéseket, ily módon is biztosítjuk kollégáink folyamatos elérhetőségét akkor is esetleg már nem tudnak bejönni a munkahelyükre.

Szerviztechnikusaink csak a legszükségesebb esetben mennek ki helyszíni javításra, a kiszállítást végző kollégáink - ahol erre lehetőség van - épületen kívül bonyolítják az áruátvételt, kérjük biztosítsák számukra ennek lehetőségét. Minden külső helyszínen dolgozó kollégánk számára közös biztonságunk, egészségünk megőrzése érdekében biztosítsák részükre a maximális higiéniás lehetőségeket.( kézmosás, fertőtlenítés, megfelelő távolságtartás). Amennyiben cégüknél koronavírus gyanú merült fel kérjük erről haladéktalanul bejelentéskor tájékoztassák diszpécserünket.

Rendelkezésre állasunk nem változik, az e-mailben vagy telefonon feltett kérdéseikre, bejelentéseikre igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni.

A futárszolgálatokkal történő csomagfeladás jelenleg zavartalanul működik, kérjük ezt vegyék igénybe a személyes átvétel helyett.

A jelenlegi körülmények miatt a kiszállításokban csúszások várhatóak és megnövekedhet a csomagok kézbesítési ideje! Igyekszünk minél hamarabb feldolgozni a beérkező megrendelést és folyamatosan tájékoztatni mindenkit a pontos kiszállítás időpontjáról!

Törekszünk arra, hogy a lehető leghatékonyabban oldjuk meg a kialakult rendkívüli helyzetet.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!