×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

E-technikus rendszer

Cégünk Ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében olyan hibabejelentés-, felvétel-, munkaelosztás rendszert dolgozott ki, amely lehetővé teszi, hogy technikusaink, mérnökeink akár a hiba felvételével egyidőben megkezdhessék a fénymásoló, nyomtató, dokumentumkezelő készülékek hibaelhárítását. A rendszer lényege, hogy a különböző területeken dolgozó kollegáink mobil eszközök , az Internet és egy speciális szoftver segítségével on-line rendszerben kapják a munkáikat.

 

A szoftver figyelembe veszi, hogy:

- melyik technikus van legközelebb a beavatkozást igénylő berendezés felállítási helyéhez,
- megfelelő-e a technikus felkészültsége az adott másoló, nyomtató típushoz,
- mennyi idő telt el a hibabejelentés felvétele óta illetve, ill. mennyi idő van még hátra a vállalt kiszállási időből,
- mennyire súlyos a meghibásodás,
- rendelkezik-e a technikus a hibajavításhoz szükséges alkatrészekkel.

A technikusaink hordozható személyi számítógéppel rendelkeznek, melyek tartalmazzák a fénymásológépek, nyomtatók, dokumentumkezelő rendszerek szervizdokumentációit, a munkájukat segítő technikai információkat és az üzemeltetéshez szükséges szerviz és telepítő szoftvereket.

 

Lehetőséget biztosítottunk számukra, hogy internetes webáruházunkból azonnal rendelni tudják a hibafeltárás során felmerülő, a raktárukban rendelkezésre nem álló alkatrészeket, kellékeket.

 

Partneroldalunk segítségével hozzáférhetnek az ügyfeleinknél üzemeltetett irodatechnikai berendezések teljes géptörténet adatbázisához és a javításokhoz ötletekkel szolgáló Tudásbázis -hoz.

Célunk, hogy a rendelkezésre állásunkat a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük, hatékonyságunkat növeljük, minimalizálva ezzel ügyfeleink adminisztrációs tevékenységeinek kieséséből adódó kárait.

Cégünk az expanda ügyviteli rendszert használja.