×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Az Euro-Profil Kft. hármas garanciája:

 

3 év garancia:

Az elmúlt 20 évben szerzett szakmai tapasztalata és magas színtű szolgáltatására alapozva az Euro-Profil Kft. vállalja hogy valamennyi új, általa forgalomba hozott, Teljeskörű üzemeltetési szerződéssel rendelkező Konica Minolta berendezés egységesen 3 év garanciával rendelkezik 36 hónapos üzemeltetési szerződés esetén, a vásárlás napjától számítva.

Cégünk alapvető érdeke, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, ez jövőnk záloga!

Kiszállási idő garanciája:

2007 őszétől a szolgáltatásunk színvonalának emelése céljából a velünk szerződött Ügyfeleink részére egy új garanciát vezettünk be.
Ennek lényege, hogy mivel biztosak vagyunk abban, hogy a szerződéseinkben vállalt kiszállási határidőt teljes mértékben tartani tudjuk, erre garanciát vállalunk.
Amennyiben mégsem tudnánk tartani az előírt határidőt, úgy az adott havi üzemeltetési díjból 20 % kedvezményt adunk.

A fenti garancia érvényesítésének feltétele, hogy amennyiben Ügyfeleink a határidő be nem tartását tapasztalják, azt jelezzék felénk a counter@europrofil.hu e-mail címen az alábbi adatok megadásával:

 

A beérkezett jelzéseket 2 munkanapon belül kivizsgáljuk, amelyről visszajelzést küldünk.

Teljes elégedettség garanciája:

Ügyfeleinknek lehetősége van arra (a vásárlás első évében egy alkalommal), hogy ha nem elégedett az általa vásárolt készülékkel vagy kiderül, hogy nagyobb teljesítményűre van szüksége, akkor díjmentesen kicseréljük egy azonos tudású és szegmensű új gépre, vagy a vásárlási értéken beszámítjuk az újonnan választott nagyobb teljesítményű készülék árába.