×
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk átmenetileg, műszaki hiba miatt korlátozottan elérhető.
Ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@europrofil.hu email címen tudja nyitvatartási időben elérni a hiba elhárítás alatt.

Elnézését kérjük az esetleges kellemetlenségért!
Ok

Hibabejelentés

Online Hibabejelentés

 

Kedves Felhasználó, ezúton próbálunk a Page Control – Nyomtató felügyeleti megoldás felület regisztrációjában segíteni

A regisztrációhoz a https://online.pagecontrol.hu oldalt kell felkeresni. Az oldalon a bejelentkezési adatok alatti „Regisztráció” feliratra szükséges kattintani első lépésben. ​​

A regisztráció gombra kattintva a weboldal átvezeti Önt a regisztrációs felületre, ahol pár alapadat megadását követően már használható a Nyomtató felügyeleti megoldás webfelülete.

 

A regisztrációhoz az alábbi adatokra lesz szüksége: 

1) E-mail cím (és E-mail cím még egyszer) : az Ön által használt e-mail cím, ahova a regisztrációs visszaigazolást küldheti a rendszer, valamint a további e-mail értesítéseket a későbbiekben (hírleveleket nem küldünk).
2) Jelszó (és Jelszó még egyszer): Egy Ön által választott jelszó (ügyeljen rá, hogy a jelszó biztonságos legyen, és ne adja ki másoknak).
3) Név: A felület a regisztráló nevét is bekéri, ez csak azonosítást szolgál a későbbi kapcsolattartáshoz.
4) Cégnév: A cég neve, amelynek a nyomtatóit a Page Control rendszerbe be kívánják kötni.
5) Szerviz azonosító: Az Ön szolgáltatójának gépazonosítója (több gép esetén tetszőlegesen megadható bármelyik készüléké, amelyet bekötöttek a felügyeleti rendszerbe).
6) Telefonszám: a telefonszám megadás a későbbi kapcsolattartás végett fontos, azonosító adat részünkre.

Az adatok megadása után kérjük, olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat. Fontos számunkra, hogy megismerje az adatkezelési céljainkat, és a személyes adataival kapcsolatos jogait, ezért a Tájékoztató elolvasása után, amennyiben elfogadja azt, a regisztrációs lapon kérjük, a dobozt pipálja be az „Elfogadom az adatkezelési szabályzatot” szöveg előtt.

Amennyiben minden adat megfelelő, akkor az oldal továbbugrik egy „Sikeres regisztráció” felületre.

A regisztráció aktiválásáról külön e-mailben értesítjük. A regisztráció 24 órán belül aktiválódik, munkanapokon.

Számláló állás, valamint hibabejelentés rögzítést az aktiváló e-mail után, belépést követően az alábbiak szerint tudnak tenni:

1. lépés: A fő oldalon az adatrögzítés menüpont kiválasztása

2. lépés: A két lehetőség közül (Eszközök; Adatrögzítés) az adatrögzítés fülre kattintva az eszközeik felsorolását fog megjelenni.

3. lépés: A felsorolt eszközök melletti ikonok segítségével tud leadni számlálóállást, vagy hibabejelentést.

Számláló állás rögzítése: 

• A mellékelt ábrán található ikonra kattintva tudják megadni a számláló állásokat (Figyelem: az A4 fekete-fehér számláló megadása kötelező!) majd a mentés gombra kattintva tudják véglegesíteni és rögzíteni a számláló állást. A rendszer a bejelentésről e-mail értesítést küld a regisztrált e-mail elérhetőségükre.

 

 

Hiba bejelentés rögzítése:

• A mellékelt ábrán található ikonra kattintva tudják megadni az eszköz hiba üzenetét. Amennyiben kiegészítő információt szeretne megadni, azt is megteheti a mezőben, ezt követően a mentés gombra kattintva tudja véglegesíteni a hibabejelentést. A rendszer a bejelentésről e-mail értesítést küld a regisztrált e-mail elérhetőségükre.
Amennyiben kérdése van kérjük, írja meg részünkre az info@pagecontrol.hu e-mail címre.

 

 

 

Online Hibabejelentés